Spejderne (6. kl. - 17 år)

OBS Flyttet til 14.-16. juni - nærmere info følger

Først til "verdens" ende
Sommerlejr 2024

Find indbydelsen her
Tilmelding via dette link

Spejdertroppen er den ældste

Spejderlivet i troppen byder på naturoplevelser, udfordrende friluftsliv og seje vandreture. Det er også lune sommeraftener omkring bålet før spejderne kravler ned i soveposen i den lune bivuak. Aktiviteterne er nu blevet mere avancerede og børnene lærer at opbygge lejrpladser, finde vej med kompas, opholde sig i og med naturen og at tage større medansvar i valg af aktiviteter.

Spejdertroppen inddeles i patruljer med 5-7 børn. Patruljerne ledes af en af de ældste spejdere. I denne aldersgruppe trænes børnene i selv at tilrettelægge aktiviteter engang imellem for at styrke deres selvstændighed.

For det meste er det hele troppen, men det kan også være en patruljetur eller en enkelt spejder, som tager af sted på tur med  spejdere fra andre grupper, på f.eks. kurser.
Spejderne mødes hver mandag kl. 19.00-21.00. Ud over de ugentlige møder tager spejderne ofte på tur. 

DM i Spejder 2024

Den 19.-21. april drager vi til DM i spejder 2024 som i år foregår på Trevæld spejdercenter.
Selv om vi sammen kæmper om at finde landets bedste spejder patruljer, drejer spejderlivet også om så meget andet, så der er plads til alle uanset tidligere erfaringer og ambitioner.

Frem mod DM weekenden, vil vi bruge nogle mandage på at øve nogle af de ting vi kunne tænke vi kom til at møde til de ukendte opgaver ved DM. Skulle du ikke kunne deltage i weekenden, skal du stadig komme til spejder disse mandage.

Læs mere i denne indbydelse og tilmelding/betaling via dette link 

Spejderleder:        Lars Rømer -  4084 0035
Assistent:               Michael Nordby
Assistent:               Camilla Nybo
Assistent:               Stine Bro Pedersen
Assistent:               Caroline Varon

Flere Herningspejdere i gang med VERDENS SEJESTE DUELIGHEDSTEGN - Se mere her